TRABZON / AKÇAABAT - Mecit Pirhasoğlu İlkokulu

Mecit Pirhasoğlu İlkokulu

Alsancak Mah. Eski Cami Sok. Küme Evleri No22 Akçaabat / TRABZON
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, temiz, düzenli ve özel bir devlet okulu olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Kütüphane Kitap Sayısı :5005
Öğretim Şekli :Taşımalı Eğitim,Tam Gün Akçaabat merkeze bağlı 10 köy-mahelle; (Alsancak mah.-Çınarlık mah.- Bozdoğan mah.- Akdamar mah.- Öz Akdamar mah.-Tatlısu mah.-Kirazlık mah.- Zafer mah.- Yeşiltepe mah.-Fıstıklı mah.)
08.30-15.10
Ulaşım
Trabzon Büyükşehir Belediye otobüşü, Özel Servis ve Düzköy dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Belediye otobüşleri sabah kalkış sahil peron:07.15-08.00-11.00 ´da Düzköye dolmuşları ise her saat başı(moloz)´dah hareket etmektedir.
Alsancak mah. Eski camii sok. Küme evleri no:22 AKÇAABAT/TRABZON
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun bulunduğu Alsancak mah. Akçaabat ilçe merkezine 13km, Trabzon merkez(moloz)´e 25 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Mendil Kapmaca Oyunu İlçe Birinciliği
"Beyaz Bayrak Projesi" "Temiz Okulum" "Vefalı Okulum"