TRABZON / AKÇAABAT - Mecit Pirhasoğlu İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

May

Okulumuzda eski Müdür Yardımcımız Fatma ÖZDEMİR tarafından yetiştirilen çiçeklerin bakımı ve yeni çiçek ekim çalışması  Müdür Yardımcımız Rasim ŞAHİN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Ayrıca  Okul Aile Birliği Başkanımız Murat AKBAŞ tarafından erik ağacı  aşılama çalışması yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı ve Şehitleri Anma Günü etkinliği yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlama etkinliğimiz.

Mrt

YEŞİLAY HAFTASI (1-7 MART) KUTLAMA ETKİNLİĞİMİZ.

Şbt

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında ilçemiz geneli 3.sınıf öğrencilerine sportif yetenek taraması yapılmıştır.

İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

Geçmişini bilmeyen geleceğini de bilemez.(Şeyh Edebali)

Sözünden yola çıkarak öğrencilerin kültürümüzü daha iyi tanımaları için bir sınıf müzesi kurduk.

ulaşmak için link.

Ock

TRABZON ÖZDEMİR BAYRAKTAR BİLİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK. ETKİNLİKTE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ayın en çok kitap okuyan öğrencilerine belgeleri verildi.